Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

čezsoča Nastanitve

Prikaži več Prikaži manj. Občina Bovec vsako leto podeli priznanja in nagrade za dosežke ki prispevajo k boljšemu in kvalitetnejšemu življenju občanov in imajo pomen za razvoj in ugled občine.

čezsoča nastanitve
Gallery Chalet Alpinka Krvavec Slotrips Si Slovenia Chalet Adventure Park

Hotel Bovec Eden naših prodajnih hitov v mestu Bovec.

čezsoča nastanitve

. Spletne kamere na bovškem. Apartma v 2 etažah vključuje dnevno sobo s kaminom in TV z ravnim zaslonom popolnoma opremljeno kuhinjo z jedilnico in. Poceni nastanitev v Čezsoča. V nastanitvi ki je od mesta Bohinj oddaljena 32 km lahko koristite brezplačno zasebno parkirišče.

Uporabite iskalnik apartmajev hotelov in drugih prenočišč v Bovcu Kobaridu in drugod na Gorenjskem. Prenočišča v privatnih apartmaji apartmajskem naselju in počitniških stanovanjih. On water 15h alltogether 25h DIFFICULTY. Čezsoča Srpenica LEGHTH.

Znamenitost Bovec Airfield je od nastanitve Apartments Zornik oddaljena 36 km. Preberi več Priznanje občine Bovec. Kraj ponuja številne možnosti za rekreacijo od številnih izletov pohodništva ter gorskega kolesarjenja ki se lahko začnejo že kar pri apartmaju do skakanja s padalom in smučanja na Kaninu ter Selli Nevea sedaj sta smučišči povezani. Do središča Bovca je le 5 minut vožnje z avtomobilom.

Iskanje nastanitve v Primorska. Nadstropje 5230 Bovec Slovenija Vrsta namestitve. Čezsoča - Rezervacija namestitev hoteli sobe apartmaji v Sloveniji. Do smučišča Kanin - Sella Nevea je 25 km.

Prikaz hotelov za izbrano območje na zemljevidu Slovenije. For older than 4 years. Rezultatov na stran. Predstavili vam bomo nekaj hotelov in apartmajev ki so na voljo.

V naši odlično založeni trgovini Prijon Sport Center boste našli prav vse kar potrebujete za veslanje s kajakom na divjih ali mirnih vodah. Predstavljamo poceni nastanitev Primorska. 2021 je na slavnostni seji ob občinskem prazniku priznanje občine Bovec iz. V ponudbi imamo izdelke vodilnih proizvajalcev kajakov in kajakaške opreme vključno z najširšim naborom kajakov podjetja Prijon.

Reka Soča 700 m naravnega kopalnega območja v Čezsoči. V ponudbi imamo izdelke vodilnih proizvajalcev kajakov in kajakaške opreme vključno z najširšim naborom kajakov podjetja Prijon. Odlična lokacija ocena 9510. 1- 2 scale 1-6 PRICE.

Efilirka se nahaja v Bovcu 41 km od smučarskega središča Kanin in 28 km od letališča Bovec ter nudi nastanitev z b. Zraven smučanja v zimskem času lahko v preostalih mesecih uživate v številnih drugih dejavnostih. 55 60 SUITABLE. Organizirajte si športne aktivnosti CARPE DIEM.

Efilirka se nahaja v Bovcu 41 km od smučarskega središča Kanin in 28 km od letališča Bovec ter nudi nastanitev z b. Pri nas najdete kajake vesla čelade neopren. Rezervirajte spletno nastanitev v Čezsoča v različnih kategorijah. športna ponudba - rafting kanu ribarjenje idr.

Lokacija apartmajev je na koncu vasi v mirnem okolju obdanem z naravo in gorami. Bovški hoteli penzioni in kampi. Naravno kopalno območje reke Soče. Turistične nastanitve v okolici kamping.

Čezsoča - rezervirajte preko spleta. V sklopu nastanitve je na voljo vrt s predelom za peko na žaru v bližini pa se lahko podate na pohodništvo in smučanje. Nadstropje 5230 Bovec Slovenija Vrsta namestitve. Apartmaji Zornik so locirani v idilični vasici Čezsoča ki je od Bovca oddaljena 3km.

9 fotografij Počitniška hiša Nad Sočo Rezerviraj zdaj. Čezsoča 71 Čezsoča 71 5230 Bovec Slovenija Odlična lokacija - prikaži zemljevid. Bovec je popurano turistično mesto ki je primerno za celoletni turizem. Iskanje nastanitve v Čezsoča.

5 10 15 20 25 30 50 100 Vsi. Predstavljamo poceni nastanitev Čezsoča. Veliko ponudb v različnih kategorijah. Najbližje letališče je Letališče Jožeta Pučnika - Ljubljana ki je od nastanitve Apartments Zornik oddaljeno 71 km na voljo pa je.

Ocena na podlagi 82 mnenj gostov Gostje ocenili po koncu bivanja v nastanitvi Apartma Jernej. Primorska - rezervirajte preko spleta. Počitniška hiša ima 4 sobe kopalnico dnevni prostor kuhinjo in jedilni kot. V naši odlično založeni trgovini Prijon Sport Center boste našli prav vse kar potrebujete za veslanje s kajakom na divjih ali mirnih vodah.

Apartmaji Zornik tako predstavljajo idealno izhodišče za. Veseli in počaščeni smo da smo letos to priznanje dobili mi Prijon Sport Center. Nastanitev Holiday home BovecJulische Alpen 26028 je v mestu Čezsoča in ponuja balkon. Rafting na reki Soči kajakaštvo soteskanje gorsko kolesarstvo pohodništvo jadralno padalstvo smučanje sankanje plezanje.

Rafting zip line pohodne sprehode ali kolesarjenje v čudovitem naravnem okolju Triglavskega narodnega parka. 1 2 scale 1-6 PRICE. ČEZSOČA 11B 5230 Bovec Slovenija Prikaži zemljevid Po rezervaciji so vsi kontaktni podatki nastanitve vključno s telefonsko številko in naslovom zapisani na vaši potrditvi rezervacije in v vašem računu. Na mirni lokaciji 2 km od središča Bovca in 15 km od žičnice Kanin Apartma MT Čezsoča ponuja brezplačen brezžični internet in opremo za samostojno pripravo hrane.

Apartma Lepa Soca Bovec se nahaja v manjši hiši v mirni vasici Čezsoča le par minut vožnje do samega Bovca in smučišča Kanin. Veliko ponudb v različnih kategorijah. 45 49 SUITABLE FOR. On water 15h alltogether 25h DIFFICULTY.

For older than 10 years NECESSITY. Hotel Bovec Eden naših prodajnih hitov v mestu Bovec. Storitve nastanitve Apartment MT Čezsoča Poglej razpoložljivost Najbolj priljubljene storitve Hišni ljubljenčki dovoljeni Brezplačno parkiranje Brezplačen WiFi Družinske sobe Sobe za nekadilce Parkirišče Brezplačno privatno parkirišče je na voljo pri hotelu rezervacija ni potrebna. Apartmaji sobe počitniške hiše in gostišča s prenočišči.

Poceni nastanitev v Primorska.

čezsoča nastanitve
Pin On Travel

čezsoča nastanitve
Pin On Griet S Slovenia

čezsoča nastanitve
Pin On Apartmaji Bovec

čezsoča nastanitve
Villa Bled Tito S Villa In Lake Bled Slovenia Lake Bled Slovenia Lake Bled Weekend Travel Destinations

čezsoča nastanitve
Pin On Apartmaji Bovec

čezsoča nastanitve
Gallery Stol Slotrips Si Slovenia National Parks Julian Alps

čezsoča nastanitve
Pin On Hostel Soca Rocks Activities

čezsoča nastanitve
Apartment With Jacuzzi Glamping Jacuzzi Luxury Apartments

Post a Comment for "čezsoča Nastanitve"